FAJÁTÉKOK VERHETETLEN ÁRON, ÁFA MENTESEN!
Kedvezmények: Regisztrált vásárlóknak: -5% kedvezmény 5000.- Ft feletti vásárlásnál: -5% kedvezmény 15.000.- Ft feletti vásárlásnál: ingyenes kiszállítás A kedvezmények összevonhatóak!

Fizetés / Szállítás

Átvételi lehetőségek:
  • Személyes átvétel: telephelyünkön, 3412 Bogács Ibolya u. 2. szám alatt lehetséges, előre egyeztetett időpontban!
  • Házhoz kézbesítés: Az Express One futár a csomagot a kívánt címre kiszállítja.
Fizetési lehetőségek:
  • Személyes átvételnél csak a termékek árát kell kifizetni, itt nincs szállítási díj, és fizetés csak készpénzzel lehetséges.
  • Csomag esetében lehetséges átutalással fizetni, amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérem, hogy csak a rendelés visszaigazolása után kezdje meg az utalást, miután a kollégánk már felvette Önnel a kapcsolatot, és elküldte az utaláshoz szükséges adatokat!
  • Fizetés utánvéttel, a csomag átvételekor fizeti ki a megfelelő összeget.
Csomagok szállítási díjai:
  • utalásos fizetéssel, címre szállítva: 1.350.- Ft
  • utánvétes fizetésnél, címre szállítva: 1.750.- Ft

Van lehetőség csomagponton történő átvételre is, az Express One Kft.-nél ez OMV benzinkutakat jelent, tehát ha nem tudja várni a futárt, és Ön szeretné a csomagpontról elhozni a csomagot, akkor erre is van lehetőség. Ebben az esetben kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! A kiszálítási költség ebben az esetben a fenti díjak 90 %-a, tehát utalásos fizetésnél 1.215.- Ft, házhoz szállítva pedig 1.575.- Ft! 

Csomagokat csak Magyarország területére tudunk kiszállítani!
A csomagok kiszállítását az Express One futár végzi, és a kiszállítás ideje 1 munkanapos!

A megrendelés másnapján van átaadva a csomag a futárnak, a következő munkanapon pedig a kiszállítás, tehát egyik nap megrendeli a termékeket, második nap elszállítja a futár a telephelyünkről, harmadik nap pedig kiszállításra kerül a csomag! 

15.000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!